Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av strömmar

Likt havets kraftfulla våg fyller du min tomma strand

bländad av solens alla strålar som speglas i havet från dig

ljuset smeker alla delar på min kropp, du erövrar mitt ödsliga land

endast genom dig du vackra stjärna, fylles det tomma hos mig



Jag söker och letar när du inte längre finns omkring

var finns det ljuset som mot mig alltid ler

du kärlekens gudinna och min evighets ring

sluter mina ögon, drömmer vidare och ber




Fri vers av Lone Wolf
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf