Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack min klippa

Tack far för det du ger,har och är
Tack far för du är vår klippa
Tack far för att du är allt
Tack far för du reser oss upp varje dag
Tack far för din eviga kärlek och nåd
Tack far för du alltid ser till våra möjligheter att gå framåt och vidare med dig far




Fri vers av Diana M L
Läst 316 gånger
Publicerad 2013-11-15 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L