Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud förändrar...

Gud älskar dig där du stå
Gud älskar dig med dina sår
...med tiden så förändrar han dig och därmed så förbleknar också såren och okets band bryts
Så spegelbilden av dig och mig blir hel igen
Mitt barn jag älskar dig så
Från evighet till evighet




Fri vers av Diana M L
Läst 181 gånger
Publicerad 2013-11-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L