Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren kan komma in om vi vill...

Herre tack för allt du gör i mitt och andras liv
Herre kom in i mitt liv
....och andras liv
Herre tack förse mig och andra varje dag
Herre låt mig och andra få se dig mer och mer
Herre tack för du har alla svar och är svaret på allt




Fri vers av Diana M L
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-11-15 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L