Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kepsen....

Tack far att jag får komma fastän kepsen är på sned
Tack far för du älskar mig trots min trotsighet i att gå egna steg
Tack far för att du inte till min brister eller still
...utan till min potential......
Tack far för att du håller löftet att älska mig där jag är först
Tack far för att du förvandlar och förändrar sedan ett steg i taget med tiden dit du vill
Du vet allt och är ALLT så för dig inget omöjligt
Tack far för att du låter mig villa i det att du håller och förse mig från evighet till evighet




Fri vers av Diana M L
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L