Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa...Jag vill detta...

Pappa , jag vill se dig....
Pappa , jag vill höra dig ....
Pappa , jag vill få beröras av dig
...så pappa jag ber dig....
...vänd ansikte till mig....
Låt mig få se dig.....
Låt mig få höra din röst...
Låt mig få känna dig för en stund...
Så jag bara ber dig pappa
Kom till mig och fyll mitt inre....
Pappa jag behöver dig!!!




Fri vers av Diana M L
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-19 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L