Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt och Tack min pappa...

Förlåt och Tack min pappa...

Pappa här jag på knän vid ditt kors
Pappa förlåt de gånger då man har haft andra än dig
Du är mitt centrum och längtan...
Pappa förlåt de gånger jag har tvivlat på dig och fallit
Pappa tack att du aldrig sluta älska mig trots mina felsteg
Pappa du är störst i mitt liv och viktigast av allt
Pappa tack för du har förändrat mitt liv
Pappa tack för du är Du
Pappa tack för att du finns i alla tider och i alla strider
Tack pappa att Jag är fri och förlåten




Fri vers av Diana M L
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L