Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nötning friktion och resultat - eller kan man kanske bara jamsa runt som en överharmonisk flumsväng utan... "Bordet bra med backen bäst... " - för att tala om hemma/borta-känsla.. ;)


blott onött bordlagt; eller var det skidåkaren

 

i förhållande till förhållanden kan jag förhålla mig förhållandevis hållbar

i alla fall efter förhållanden


medan förhållanden pågår förhåller sig hållningen till förhållanden förhållandevis bart
om det nu håller

 

före håller förhållanden bara förhållandenorm
som före-förhållande hållande en form för hållande av både bart och bra före

 

under är förhållanden som håller både före och under
för efter

 

det beror bara på vallningen sa biljardspelaren
lade kö-rön där råd borde vara bara för att 
det klingar så gott i bollpåsarna när det sänks en insiktad 
eller två för en katt

 

(för att förenkla det
lämnade tändare tänder
ej förrän bollen är nere)

 

*

 

och över berget ligger norrskenet
som på beställning dansande

hällristning kan inte fejkas
med en målad stens kransande

 

så dödar vi spelet igen

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri