Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När???

När svin vill titta på

så får de deras egon att gå

jag hatar egon

säljer gärna dessa för en miljon

kom å ta en kram från mig

så får du leta efter dig

själv

en kram

så blir du min dam

en kyss

så leker vi

och gör en massa hyss

snart är du här

jag längtar

för jag är kär




Fri vers av Lone Wolf
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf