Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på ungdomens skönhet.. och olika dagars spegelbilder..


bara litet äldre nu ( choka )

om man ändå ej

är den man ser ut, varför

anstränga sig, och

försöka likna en tredje...?! :

förvillande,

faktiskt, till och med för en själv...


naturell...?, vem

var man lik som ung..? skall man

försöka likna den person...

bara blivit äldre nu




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-16 00:58



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med, försök aldrig vara någon annan, originalet är det som är äkta
2013-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Huvudsaken borde väl vara att man mår bra och är nöjd med sej själv...vilken kanske inte alltid är så lätt med dagens så kallade "ideal" ...speciellt jobbigt för alla våra barn och ungdomar...tänkvärd text...
2013-11-16

  Lars Hedlin
Håller med Anits här..Ålder är bara en siffra dessutom! Kram
2013-11-16

  anits VIP
Mycket tänkvärt och fint skaldat
det bästa är alltid att vara den man är
och inte försöka likna någon annan.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran