Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen kung

även om jag vet att ni käkar lite bacon

så vet jag att ni knullar i min säng

så smakfullt att höra dig skrika

en horas ljudliga röst

kanske du nu smakar på en korv

så smakrik och kryddad där näsan snart får nog


jag gillar stönen från mitt rum

står utanför men är inte dum

jag ser fortfarande dina ben

genom glöggen vid dörren

nu lägger du benen över hans gren


jag spyr och tar min hand vid min mun

kanske vi ska sluta träffas du och jag

jag trodde att vi var tillsammans

vareviga förbannade dag



även vänner kan sluka ens själ

små fittor är aldrig att lita på


men

jag är fortfarande ung

och min egen kung





Bunden vers av Lone Wolf
Läst 263 gånger
Publicerad 2013-11-16 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf