Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

låt inte nätterna ta din själ

det finns dagar som vill dig väl

även om de narrar din själ

så se på dig själv

den du är

är viktigare än de är

du är så vacker

precis som du ska vara

lyssna inte på en skithög

du är är precis som du ska vara


ta en sväng med en kille som vill dig väl

kanske smeker han här

den som leker med dina bröst

även om det är kallt och höst



jag kan leka

men jag kan också smeka

vid din hud

snart blir du kanske min brud


jag är nu mellan dina ben

du är vid min gren

så våt och härlig kamp jag har

här vill jag vara flera dar


mums

jag leker vid din mus

det känns som om det vore mitt hus

du är vid min mun

min tunga är vid en vacker brunn


så smakfullt jag vill ha mer

en vacker fitta

jag sätter mig ner och ber



Tack!!!




Fri vers av Lone Wolf
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-16 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf