Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dagar

Det finns dagar som kuken står
jag känner näringen då det står
det är där du vattnar mig
en vacker kvinna med grymma bröst

låt mig få leka en stund
jag tror på John The Dean Blundell Show
jag bakar en pizza där du finns
Du finns som en smaskig het ost
vid kanten där du rider min kuk

jag leker vid din pärla
där du får rida en stund
en vecka med mig
har jag tagit dig
ett slick så tar jag dig
sen så har jag dig hos mig

Det finns en mystik mellan dig å mig

när kuken glänser som vill föra dig

in å ut hos en vacker kvinna

det enda som jag längtar efter å vill finna




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 241 gånger
Publicerad 2013-11-16 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf