Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt...

Dina läppar...får mig att vekna,,,dina ögon gör mig vild...jag är förvandlad och blir gärna din Varg...som äter upp dig från dina vackra tår...upp mellan dina ben... jag tar dina bröst runt mina händer...letar mig fram hos dig vid din svettiga rygg...mina händer som smeker vid din vackra kropp. Jag för in ett finger när du visar mig röv... så vacker å glänsande är du vid mig. Du håller hårt vid min kuk när du tar den i din mun. Du vill få den i dig nu...så sköööööööönt....jag trycker in den där...




Fri vers av Lone Wolf
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-11-16 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf