Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknade...

Jag saknade dig idag, jag önskade att du hade kunnat ge mig en liten stund av din tid.

Du fanns i mina tankar och jag kände sån värme.

Jag ville så gärna höra din röst, för jag saknade dig idag.

Jag ville hålla din hand, smeka din kind, pussa dina läppar.

Men du hade inte tid.....

 




Fri vers av Angel of love
Läst 268 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-16 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
behovet av någon som aldrig är där... haha jobbigt men sant. 'Det är dock ironiskt hur det alltid blir tvärtom och man blir själv en av de, träffande text :)
2014-10-25

  Destino
Starkt längtan och ensamhet
2013-11-18

  ULJO
Berörande påt djupet
2013-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana dagar finns, men då får man minnas istället...
2013-11-18

  Fem hjärtan VIP
Så fint och berörande skrivet..Hur kunde ngt annat gå före..ett möte med kärlekens ängel..! Kram <3
2013-11-17

    ej medlem längre
Det gör ont att sakna någon på det sättet...
2013-11-17

  Lars Hedlin
Så starkt och så berörande!
2013-11-17

  Maria Sundelin VIP
Smärtsam och vacker
Kramar
2013-11-16

  Maj-Lis VIP
Så fint om saknad
2013-11-16

  Tess74
Längtan och smärta
2013-11-16

    ej medlem längre
jättefin text, synd bara att det inte fanns tid för en kärleksängel - vilken knäppgök..
2013-11-16

  petter rost
En så varsamt vacker liten text till någon som just då inte fanns!
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love