Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de toulouse - lautrec: cuirassier


skogstanka 131116


när allt känns


skrämmande plockar man fram


det absolut värsta


som kan hända, har hänt, -

och tröstar sig med det




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-16 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj starkt!
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran