Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N är jag kåt

Nu leker jag av mig ...en känsla av vackra bananer så vackra. det bli hårt å man blir kåt ibland.
Det smak ar fint med en sak vid en vacker röv...lite smisk så sitter den vid min hand.
En hand som smeker en vacker kropp
Vid ryggen där svetten rinner ner vid hennes bröst
Jag tar henne där
där hon vill ha
över en natt som vi båda vill ha
hennes fina välvårdade kropp är nu vid mig
jag får äntligen leka
en stund
vid hennes mus
ett hav och jag känner ett brus
så vacker
vid hennes skog
jag känner vid henne
så kär
för jag är här
en sekund
utan en blund
min tunga
som äntligen får sjunga
vid henne
så våt
jag är äntligen kåt




Fri vers av Lone Wolf
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-16 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf