Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små minnen från förr




Älska mig endast för den jag är idag
inte för det gamla, för det var som spriten gjorde mig svag
Allt är dock inte ett minne blott för jag lever ännu med dessa sår
jag är nu endast delar av dessa gamla minnen från dessa år
jag har en önskan bara och det att bli förlåten av alla som förstår
men är man ensam och uppfostrar sig själv där någon föraktar sitt eget barn
så förvandlas man sakta till att bli inlindad i djävulens ofrånkomliga garn
alkoholen blev tidigt min endaste vän som lät mig fly bort från mörkrets hem
det barnet finns fortfarande hos mig och skriker efter hjälp och stöd
kommer inte hjälpen snart som blir det min död
efter allt våld mitt huvud kropp har blivit utsatt för från idioter jag mött
så är läkarna oförstående och jag en gåta om varför jag inte ännu dött
kanske finns det något där ute som jag är ämnad att göra
nu släpper jag tangenterna ett tag så ni slipper att höra







Bunden vers av Lone Wolf
Läst 281 gånger
Publicerad 2013-11-16 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf