Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är så blåå
jag är en mörk natt
vid nattens slut
kanske en vacker tunga
kan få mig att hitta ut
jag letar än idag
även om jag känner mig svag
endast några sekunder med dig
får allt att känna hela mig
låt mig endast vara nära
just vid dig dära
jag fäller nu en tår
kanske är du de den
som bär mig ut vid en bår?
Låt mig gråta en stund
Låt mig känna på livets grund
Jag är bara en vanlig man
med känslor precis som alla kan
låt mig nu le
låt allt det som kommer ske




Fri vers av Lone Wolf
Läst 230 gånger
Publicerad 2013-11-16 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf