Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bedömningar ser jag som ren osäkerhet och behov av att facka in, fånga in,kontrollera, namnge, betitla, fängsla och när energin är slut till slut formas om... En "Du är"-start = krigsförklaring rakt av.


du är; inte gjord för en vitflagg

 

jag vet alltför väl vad tystnad innebär

för att njuta av den

 

kom lev mina minnen du som

säger dig veta vem jag är

 

kom så byter vi

rakt av just nu och här ja

 

kom med din visshet så får du veta mer

om hur tystnad låter

 

kom

väl kommen in

där inget liv finns

och ingen inför dig gråter

inget hörs inget störs och inget visar

 

på liv

kom

 

 

och dela friden med mig

om du törs

 

 

här är ingen låtsad fred

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-17 01:11



Bookmark and Share


  maria kide
Jävligt bra!
2013-11-18

  Bjarne Nordbö
Det här var riktigt kanonbra.
2013-11-17

  queenia
wow.. wow .. wow..

ur din själs innandömen.. till min.

Tack för underbara aha-upplevelse.


2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri