Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rutor

 

du låter som från undervatten

 

flytande kalligrafi mellan isflaken

letar sig fram till punkten där min vilja strandar

förlorar ryggrad

 

det är som komme ditt val ur där du inte längre vet

smittat eller bestrykt av mitt ovett

jag kan inte hjälpa det

 

det är min hage

du kan bara hoppa på ett ben

utan att brännas

förpassas




Fri vers av cilax VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-17 02:55



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
sär-skild
2013-11-21

    ej medlem längre
(i det otydliga), imponerande skriftat!
2013-11-18

    ej medlem längre
extrem tydlighet.
2013-11-18

  TrollTörnTrappan VIP
Brutalt obestämd inramning ;)
2013-11-17

  queenia
Fångande besynnerlig känsla. ---@
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt