Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte igen

nej

nej

återigen upprepas allt igen

vad fan håller jag på med

när jag äntligen får chansen

så blåser jag alltid bort den

med stormiga vindar

jag äcklar mig själv

fy fan vilket svin jag är

kan inte längre se mig själv i spegeln

för den har jag krossat och slagit i små bitar

precis som jag har gjort med mitt liv

jag älskar att plocka upp små bitar av mig själv

det finns ingen annan jag kan skylla på längre

jag bär på allt ansvar helt själv nu

hur kan jag göra så här mot mina barn

FAAAAAAN

Nu ska jag gråta och tycka synd om mig själv en stund

förvandla mig själv till något jag inte är

en stunds sömn så kanske mitt hjärta får en blund

en sekund

en sekund


jag fortsätter med det jag är bra på

hinka i mig öl å vara isolerad från verkligheten

jag är professionell alkoholist

javisst

viljan finns att sluta

men jag sluter hellre mig själv

en vägg runt min själ

där ingen kan ta sig in


kom å ta mig nu

slå mig itu

jag älskar smärtan

för den är min enda vän

den finns alltid här

det är i den som jag är kär






Fri vers av Lone Wolf
Läst 231 gånger
Publicerad 2013-11-17 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf