Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl klart att det värmer


när man får komplimanger för sitt skrivande

Man blir glad och mår bra

Så komplimangerna kan man nästan leva på

ända tills nästa dag..

Ken Cassel
17/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-17 14:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det verkar som om K värmer... Komplimanger, Kramar, Kyssar...:-))

2013-11-18

  anits VIP
Så sant skrivet
2013-11-17

  Lynx63 VIP
Hurra va du e bra......
KRAM
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel