Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad. Tack Anna för konstruktiv kritik, det uppskattas mycket!


Klarsken

 

Åter fullmåne nu
men närmare

Strålkastar
sitt breda vita
klarsken

omvända skuggor
ger gräs och grenar konturer
i krispigt papper

Ljuset vrider sig
i långsam dans

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 465 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-17 19:38



Bookmark and Share


  USSDF/HXS
Fengslende
vakkert :)
2013-11-24

  Maria Sundelin VIP
Färgstarkt
2013-11-24

    Madeleine Ågren (Maduska)
Anna M: tack för konstruktiv kritik, ni får gärna skriva det här, offentligt. Fler ögon ser bättre än två.
2013-11-18

  Monika A Mirsch VIP
Den mörka natten i lysande ordljus!
2013-11-18

  Eva Langrath VIP
Som ett bildspel, fantasieggande.
2013-11-17

  Sonja Sidorow Lapington
vackra metaforer, ser i bild
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)