Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan

Tittar på klockan
dricker en öl
lyssnar på Radio Rix
tänker att hon är fin
med sitt blonda hår
och hennes isblå ögon
En svensk tjej

Som åker utomlands då och då
går på stranden
tar ett par glas vin till kvällen

Tittar på klockan
tänker att hon är en dröm
för en luffare som jag
går till affären
köper ett par öl till
som tröst

Och hon kommer och går som hon vill
och jag väntar alltid
finns alltid till hands

för en svensk tjej
en sexig blondin
lite korkad, lite streetsmart
och stark, så stark

Tittar på klockan
lyssnar på radions trams
väntar på sömnen
få drömma om en svensk tjej
med hela världen i sin hand....




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-17 21:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så fin poesi du skriver, min vän!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman