Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack..innerligt


namaste

 

 

i inomkring omkring inifrån
är du en egen värld i samma universum

 

jag tar med 

 

när jag besöker

 

tack
så återlämnar jag mig

 

i dig
med samma inbjudan du gav
första ögonmötet på den perrong

 

vi sa vårt första hej




Fri vers av Pot Pourri
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri