Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så smakfullt

en sekund av en dag där jag får sova en stund
en vacker blomma som gör mig svag

du skrattar så fint och gör mig samtidigt så rädd

det går dagar där jag inte längre finner mig själv
jag minns endast era fantastiska skratt
det gör mig så varm
det fyller mig med allt hopp

ni gör mig så glad
ni gör mig så varm å god
nu ler jag äntligen
för ni finns här alltid vid mig




Fri vers av Lone Wolf
Läst 216 gånger
Publicerad 2013-11-18 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf