Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lost in space-stackare; "jodå. det finns punkt och utrop och frågetecken och så finns det ....


komma; loss"

 

 

jag känner doften av en annan slags komma-vilja

 

kommatera mig ej

 

förrän du kan formatera din egen
vilja korrekt 

 

hörbart läsbart in-

 

känningsbart komma som hej där

 

vill du
så kan du
komma

 

(inte som KOM!)

 

för här talar man endast form
korrekt

 

släckt blir det annars

 

 

och en som gärna vill ha en gratis bjuden silverbricka
och bryr sig föga om besökaren känner sig välkommen

att komma eller ej

 

bara den kommer med insikt om att inte komma
så att säga som hej där kom

 

men kom ej och kom liksom

 

fundera på den du
du som bjöd in mig

 

 

jag kommer exakt hur jag vill
oavsett du vill eller ej
vill mig

 

kommatera 

säg blev det mycket nu

 

du
från andra sidan

 

*

 

heja kan man spara med
tills man gått över bron

speja lagom där från andra sidan mon

 

 

hej och du
kom ihåg att komma

 

 

loss också
du
därborta

 

på första sidan

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-18 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri