Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Salmon; Wisdom/Inner Knowing; ....antingen ska man eller så ska man ej men oväder är oväder oavsett inne eller ute.. i vilka vatten som helst ? (arkipelag-dags)


spegla; blåst på en lax-öRing

 

 

ibland förstår jag över sulan taget ingen

 

ting eller människa alls

bara mest under

sökning av vetigheter sidledes kräftgång

 

 

 

men what the skokav också

 

då är det enkelt att gå vidare

med plåster på blåsan

 

 

på tvären

 

göra sluttande slalom ner till vattnet igen

genom skum och ner i djupet

 

 

you're fishier than I

 

äm äm ämbarbo har jag också bott

i samma veva som övriga ränn-aj hit och dit

i samma lunk 

 

(så graal på dig hinkhunk)

 

plaskar du nedströms så plaskar jag

uppströms

 

blir fina virvlar då för mainstream

att förvilla sig i

 

 

trilla sig i så där med gnet och gröms

 

 

 

det dröms för lite mellan öarna

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri