Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
formlära på tvära'... omvandlande (pluto med insp. av Burken är lös-leken)


dynamo; höra öra föra och vika ut

 

jag vill inte förlora dig
aldrig förlora dig

 

jag vill inte förstöra dig
aldrig förstöra för dig

 

jag vill inte förföra dig
aldrig förgöra dig föra dig

till det du inte vill minnas
jag vill finnas för dig

 

göra dig synlig och sinnas med dig
förlora mig i dig och föra dig fram

 

förstöra mig av dig ja
förnya mig istället

och förgöra mig med dig samt
förföra oss säg låt oss mera föra oss
än mota

 

muta skjuta oss nej försluta oss nej och sluta oss ja
sen i varandra rruta oss rota skrota oss än mera korn

 

forngjuta oss i bloss gjorda för ruta ett och
sluta nej sånt finns ej

finns ej för mig

 

blott ruta för ruta
som ett hej

 

så där landande mitt i för att aldrig sluta dra ifrån
lägga till utifrån

för en paus skull
kaos ska upplevas inifrån

 

kull på dig
kull

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 94 gånger
Publicerad 2013-11-18 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri