Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla,låt mig...

Jag är stark nu.

Så låt mig bära lite av tyngden som du har på dina axlar.

 

Jag mår bra just nu.

Så lägg över lite av din sorg på mig.

 

Jag har inte ont nånstans nu.

Så jag kan ta hälften av din smärta.

 

Jag vill finnas och skydda dig,för jag är stark nu.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 419 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-11-18 08:58



Bookmark and Share


  erkki
Kärnfullt om äkta tvåsamhet! Pudelns kärna så att säga.
2013-11-20

    ej medlem längre
Vackert.
2013-11-20

  Destino
Fint kärlek och osjälvisk.
2013-11-18

  ULJO
Varmt och vackert men slå ändå vakt om dina värden
2013-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Att finnas för någon annan...
att hjälpa till att bära...
varm vänskap...
2013-11-18

    Dan Myrbeck
Bra om vi människor kan
göra så för varandra i livet!
2013-11-18

  bittemi VIP
Kärleksfulla ord!
2013-11-18

    ej medlem längre
;) Fint Angel
2013-11-18

    ej medlem längre
;) Fint Angel
2013-11-18

  Fem hjärtan VIP
Så rörande, varmt och vackert, men även änglar behöver tas om hand ibland..Glöm inte bort dig själv bara..fina vännen!<3
2013-11-18

    ej medlem längre
Jättefint skriver du och du bär ett hjärta av guld men ta inte över hela din väns börda..
2013-11-18

  Maria Sundelin VIP
Mycket vatma och fina ord.
Ta inte på dig för mycket bara.
Då blir fallet så hårt om det kommer.
Kramar
2013-11-18

    ej medlem längre
Väldigt fin och stark!
2013-11-18

    ej medlem längre
Dina ord andas Kärleks Ängel, blir varmt i hjärtat..
2013-11-18

  Lars Hedlin
SÅ varmt ödmjukt ömt och kärleksfullt..Du är sannerligen en Ängel! ;) kram
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love