Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett hittat, ett sparat, ett använt, ett avkänt smyckepar


gå sol

 

 

sen övar jag mig varje dag
att se mig som du ser mig

vem du är spelar ingen roll
jag kikar ut utanför min egen kontroll

betraktar


ett inramat svar på mina suckars igenimmade spegel
så klart föraktar alla bittra svartfläckar

är det spegeln som är gammal
eller ej

 

och det jag ser är att
mina ögon är ej dina - kanske tur det
och kroken för lågt ner

just ja
det är en spegel jag ser

 

hur jag ska bara se på dig då
och hur jag ska bara be mig själv

 

gå bara gå mitt i kaos
(har jag gjort förr och det är enkelt
så enkelt men mina måsten ändrades en natt

 

till "Vill.. för att...")

 

fara genom denna dimma
simma mig mer senom än tidigare stundom
för att hinna

imma igen själv

 

innan jag upptäcker det ramlösa
hujeda mig

 

 

skeda 
nej kanske ej men ändå
gå sol

 

gå sol

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri