Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korsdrag.. friskluft äntligen :)


korpajäkel; uppnäbb

 

 

så sparade jag inte i unicode heller
skäller gör väl tiken invid min sida

loet han fräser som vanligt
tyst
mycket tyst

 

att hon aldrig lär sig
där på toppen
kanske hon redan flygit
hela hon med vingar
och kroppen

lär ha fastnat förstås
men vadå bara upprepa sig

 

liksom sväva eller ej är frågan
kasta loss är kasta loss

 

vågande vind
smekande kind uppnäbbigt

 


korpajäkel

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-18 09:56



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Wow!! Vilken titel! Och texten är fenomenalt flödande, sveper med mig på resan och jag kastas loss med den, ty "kasta loss är kasta loss" - jag både seglar och flyger med vågande vind. Lysande uppnäbbigt!!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri