Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regnbågsdrömmar, när solen hängde i högra hörnet - fast inte..nänä i vänstra oftast. När den 'man ska'-ritade solen skulle skina så vände jag uppåner på papperet - vänsterhänt


Arken; självalstrande

 

 

slut citat
jo för tecknen räckte inte längre

man kan inte
man ska inte
man bör inte

teckna

 

för alla konstnärer dör
fattiga

att tiga om sånt vore mer ödmjukt
men dör det gör dom

man kan inte
man ska inte
man bör inte

teckna

 

under andras ansvar heller
med kråkor stiligare än den ansvarige har

okey men stajla en ram då
så där som en gam gör party på benen

för dör
det gör dom ändå

 

vadå
man ska inte

 

vilka man
jag var varken mogen för döda konstnärer eller
män eller intet

solen lyste i högra hörnet som den ska

 

den ska
inte man ska


lysa
bara så

 

 

bara den


bara så

inte frysa och gå-om intet i ett man
det är aldrig vinter i ett barns värld

när färgerna tala hjärta

direkt

 

när sidorna bytt plats även
på Arken

på marken sen 
mina djur

 

alltid holy holist-only-one
bara en

 

bara så
oavsett sida

 

inte två nej
aldrig

 

inte tusam
för man kan inte

"kan inte"

 

ensam

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri