Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hagtorn hovnig hagar och hästgöra; mitt i dyngan, tolv timmar senare. bra igen.


kraft; slitningar i gräset

 

 

jag skräms

 

det är nästan lika som skäms
bara r-et på skräcken gör det

 

skäcken har bara fläckar
stora som kontinenter

 

*

 

han dansar nu
ensam igen på fältet

 

skäms inte alls för dom kommer
familjen

ältet mellan öron

 

hova sig stegra och posera

 

*

 

jag skräms
hellre

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri