Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nono njet no never näverbäver heller *gnag gnag* finfördela samla ihop bygga nytt bo


(hyb)ris; så ini vassen kalt

 

 

att nästla in sig i snår man bygger själv för säkerhet blir i längden trångt när det skickat ut skott och revor som vidarebefordrade brev

som börjar växa bara för överlevnads skull

 

inte dör ett ris för att det blivit ett ris nä inte ens på andras bevis om avverkning
kalhyggen kan se kala ut men

 

det lever

bakom barken och nävern

 

 

under mossen 

 

en grad som kanske är högre än i allra högsta grad
som en vadslagning om att aldrig dö ut

för en kapning huggning markplanering

 

man plogar inte för en plantsättning

 

och inte dör ett ris för att det blivit ett ris nä
inte för det vadet

inte ens om svanarna slutar flyga och bara går så där
ini vassen i halvhögt vatten

 

bara lättare att se skatten
och rävarna flyr ju ändå

 

inte ens om en notis i dödsrunebladet skulle stå
inte som dis och dimma heller för än mer blir det

 

än mer blir det
att gnaga på

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri