Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett täcke av is

Måndag
En förlorad dag
Får hjälp med att städa
går till systemet sen
ser skator och kråkor bråka

Ingen helig tid än
just ingen snö
bara ett täcke av is
över mig
över landet

Folk vill väl ligga och sova
eller sitta vid datorn och så
och jag vet inte
vad jag ska göra
saknar min ängel så

Ta tre stark till kvällen
Det vanliga
Blå tankar
och en sorts stilla panik

För ibland sitter gråten i halsen
fast man kämpar så
lägger man sig trött och trasig
sveper in sig
med ett täcke av is....




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-18 20:26



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgliga vackra ord skimrar frostigt i din fina dikt.
2013-11-19

    ej medlem längre
Sorgvemodigt, att svepa in sig med ett täcke av is.
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman