Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leva i nuet gör en starkare och klarare, och lyckligare - trots att det kan verka paradoxalt; att man förståeligt skulle fly bort hellre, drömma sig var som helst i stället...


om att vara kvar i stunden trots annalkande sorg ( choka )



jag måste vara

här - uthärda, och njuta

kan nog både och,

har ingen egen vilja;

öser framtid nu,

ur den svåra, vackra stund, -

trots ägd av sorgen

som bearbetar sig, med

timglas mäter rum -

blir ej färdig, förnyas;

kreativt, så tungt

som den hade egen plan,

sökte en ny touche, -

nytt någonting som gav

bäst planerat, hållbart avslut


*******************



http://www.youtube.com/watch?v=wNODHvkAqZk




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-18 22:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skapat vännen!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran