Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrast från himel till marken

var inte på dåligt humör för att himlen är
grå och regnet faller ner för det är då

alla vackra blommor växer upp igen
och blir otroligt färg glada




Fri vers av den nakna poeten
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-18 23:39



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint
Jag tycker om regn

2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten