Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration - Robert Frost


ord till tystnad ( choka )



" A poem begins as a lump
in the throat
a sense of wrong,
a homesickness,
a lovesickness. "
- Robert Frost

" They cannot scare me
with empty spaces
Between stars - on stars
where no human race is.
I have it in me so much
nearer home
To scare myself with
my own desert places. "
- Robert Frost

" These woods are lovely,
dark and deep,
But I have promises to keep,
And miles to go before I sleep
And miles to go before I sleep.
- Robert Frost



ord kommit ur

önskan att bryta tystnad,

försiktigt söka

svar, att uppmärksammas;


söker närhet,

att fångas - frihetskänslan:

först få flyga

men bli girigt slukat i flykten;


förtrolla den

som förtröstar sig med dem,

önskar bryta sin tystnad?





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-19 00:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skapat!
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran