Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en boll.....

 

Som ett tuggat gummi under sulan på min sko
Som älven flyter fram under fästet på en bro
Som en envis tanke vilken aldrig ger mig ro
Som hoppet ännu gror för att inte sluta tro

Som svarta gummikulor från en konstgräsplan
Som en slinga ljus har trasslat in sig i min gran
Som hickan aldrig slutar och jag just har blivit van
Som vägarna grävts upp utmed min tur genom stan

Som frigoliten från en pryl jag nyss har packat opp
Som andfåddheten sitter i efter tusen meters lopp
Som frimärket som fastnar på min egen fingertopp
Som blåmärket finns kvar efter slaget mot min kropp

Som kvävande mörker en sen novemberkväll
Som ångesten jag bär när jag inte varit snäll
Som ekot dröjer kvar efter en högljudd skräll
Som ömheten jag fått av en elak smäll

....studsar Du tillbaks till mig




Bunden vers (Rim) av häxängel
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-19 14:36



Bookmark and Share


    Albin Teorb
intressant cool även om det litegrann repetitiva.

elakhet och gravitation.

tummen upp för opp'et i alla fall, överraskade mig
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

häxängel