Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägra bli kriminell

Jag ska skrika tills jag dör
om jag dör om jag dör
Jag fruktar inte döden
som sig bör som sig bör

Jag har ingenting
av någonting
Så ingenting
är ingenting

Som gör mig rädd
för en sprätt
När han kastar sin skvätt
och urinerar min rätt

Han kan ta sina ord
som ligger på hans bord
Göra dem till en hord
begrava dem under jord

Och när jag tänker på rätt
så blir jag aldrig mätt
På att kriga för oss
mot en dålig boss

Och när jag räknar på mitt
så ser jag även ditt
Och jag stjäl inte ditt
även om du tar mitt

Det är mitt sätt att skrika
det är mitt sätt att verka
Inte blunda men se
inte tystna men lyssna

Och när jag fakta åser
så skriker jag akta
Om felet är stort
och inget blir gjort

När jag dör
är jag körd
Men innan dess
blir jag hes




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-19 18:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Om dessa tiga skola stenarna ropa"
2013-11-20

  lodjuret/seglare VIP
Jag är inte imponerad av formen eller ens uttrycket, även om syftet är gott.
2013-11-20

    ej medlem längre
Hoppas att du inte blir hes för rösten behöver höras.
2013-11-19

  Ida-Marianne
Tänkvärt!
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP