Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skakar

Det dunkar i mitt hjärta
när du säger sådant som jag alltid har haft i min huvud.

Det vibrerar i kroppen när du nämner
sådant jag aldrig fått ord till.

Jag skakar när du visar
att du menar sådant
jag har ägnat så mycket tid till att
kunna förklara.

Känslor stannar som tunna partiklar
ett bygge utan grund, en vind utan att ha
någonting att blåsa i
bara något
en gren att inte skaka om.




Fri vers av skuggömma
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma