Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig varmare


Det är bra om vinden viner utanför

för då känns du närmre någonstans
innanför.

Och det är bra om spännet svider

för då känns din hud mot min
mjukare.

Det är bra om jag gråter ibland
när du är borta

för du är skrattet varmare när du kommer tillbaka.




Fri vers av skuggömma
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-01 20:47



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Modigt, spännande, snyggt och bra.
Gillar. Mycket.
2013-12-02

  filharmoniker
Snyggt, sista meningen har en trevlig otydlighet dessutom
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma