Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med mig

Hela du är en hemlighet -

ändå handlar allting om
just bara
dig.

Vi kan leka ligga döda gifta
men vi glömde ju,
älska.

Och jag driver med mig själv;
för det finns inget du.




Fri vers av skuggömma
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 12:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må det så komma en du, som gör så allt för dig

bra skrivet
2014-01-25

  Margareta Wersäll
laddad text som lämnar en lite spännande öppen fråga

Margareta Wersäll

2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma