Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack du märklige


bara vänta lite

 

 

kan aldrig nog 
förklara hur

 

 

en plog plöjer

baklänges

på åkrar av öken och salt

 

 

så fällde du ihop mig
och väntade ut

 

på frön sådda för att gro




Fri vers av Pot Pourri
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-19 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri