Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning eller konsekvens?

Förlåt alla kära
fotboll i all ära
Men hur kan sjuttio procent tro
att Sverige skulle bygga en bro

Till Brasiliens mästerskap
är för mig en underlig vetenskap
När alla såg första matchen
där Sverige inte vann matchen

Men det är väl så vi svenskar är
tror att vi är bättre än vi är
Det är därför man kan vinna valet
trots att man skickar riktigt sjuka in i dödskvalet

Vi blundar för sanningar som stör
så vi kan njuta i odör
Så länge det inte drabbar just mig
är allt ok även för dig







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-19 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Egoismen och girigheten är guden av idag
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP