Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar inför magnetröntgen av hjärnan...


Jag är trött av livet kantstött

Jag är trött
av livet kantstött
Vad var meningen med min existens
i denna världs civilisations turbulens

Mitt vara eller icke vara
hade mått bättre av att fara
Bort från denna röra
bort från detta skitgöra

Nu släcker jag mina ögon
sätter på mig drömmens skyddsglasögon
Och blir lycklig en liten stund
om inte mardrömmen förstör denna blund

Om så sker tigger jag
om ett avslut idag
På mitt livs elände
hittar ingen själsfrände

Låt den falla, liemannens bila
så min kropp får evig vila
Min värk försvinna
min hjärna sluta brinna







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-20 00:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så kan det kännas.
2013-11-20

    ej medlem längre
Jag förstår känslan
2013-11-20

  queenia
----@
rimmen höjde tempen. Önskar dig god hälsa.
2013-11-20

  lodjuret/seglare VIP
Tycker att rimmen är okej.
2013-11-20

  Magica VIP
Hoppas det går bra med din magnetröntgen och att det ser bra ut!
Önskar och hoppas du får möjlighet att må lite bättre snart.
Kram!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP