Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar.. (ska ta itu med detta, lägga ihop ja, just)


Puls/sfär: vaknade med samma jag

 

 

i dröm

"..något med de sjuttiotvå dygnen"

 

där seglade i spiraler

kubistiska symboler

 

"vänd nu då
vänd som om tillbaka"

 

och så gjorde spiralen i dröm

 


i dröm vaknade ett annat jag
så vaknade jag

 

 

räknande högt så jag väckte mig själv

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri