Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vivaldi


Herr höst,

du viner i kroppen och
kysser
mina längtans läppars
röda blad.

Kung vinter,

du ilar
längs ryggens bleka rad.

Fröken vår,

du smälter och porlar upp hjärtat av is frost och snö.

Fru sommar,

du dricker min sav
ett sköte som blomstrar
i sommarsal.

Ett enda år
allt det är du,
det vackraste jag vet
hela din tid du mig gav.




Fri vers av skuggömma
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-01 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma